10,000 BC - Emmerich, Roland; Strait, Steven (Burbank, CA Warner Bros Entertainment, 2008)
In the year 10,000 B.C., a hunter loses his woman to an evil warlord, so he gathers together a massive army to mount a daring rescue.
D'Leh, een 21-jaar oude jongeman, leeft in een primitieve stam 10.000 jaren voor Christus. Hij heeft bepaald niet veel aanzien in de stam, maar droomt heimelijk van prinses Evolet. Wanneer de jagers van de stam en de prinses gevangen worden, realiseert D'Leh zich dat het tijd voor hem is om in actie te komen, voordat zijn stam zal uitsterven.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.
Keywords: Prehistoric Predators -- Love